converse jack purcell online

1 month 2 weeks ago #17195 by Siljabui
Talk Japan heeft zijn All-Star 100- en Jack Purcell-silhouetten verweerd met beschermende GORE-TEX in drie kleurstellingen: "White", "Black Monochrome" en "Beige". Dit volgt op de "Sand Beige" iteratie truck de All-Star 100 expire in maart werd gezien. De set wordt aangevoerd door de "White" All-Star 100, versierd met de rijke all-over print truck de "GORE-TEX"-branding. De schoen wordt geleverd met platte crèmekleurige veters en de vintage-achtig All-Star-logo op een hiel. Andere details zoals zilverkleurige oogjes, converse jack purcell online shop sale rood hierdoor navy foxing ronden een ontwerpen van het klassieke silhouet af. De "Black Monochrome" is grotendeels ton-sur-ton, met een zwarte tussenzool, zwart bovenwerk en ritsen, terwijl contrasterende oogjes hierdoor een All-Star patch-logo een colorway compleet maken.

Een Converse Pro Leather, de sneaker die in een jaren 70 en 70 op hardhout is gevonden, is net zo ingebakken in atletische competities als de middelbare school-varsityjas : elk met een gewaardeerde plaats in de activity. Sindsdien is elk echter effectief naar de modewereld gemigreerd, maar hun connecties met sport zijn nooit verdwenen - dus een is passend dat een twee samensmelten in ditgene aankomende tweedelige Converse Master Leather Ox "1980's Pack"., een in het humor, converse pro leather online nederland een in het zwart, de paren zijn beide verkrijgbaar in een klassieke leren constructie en rusten bovenop een buitenzool achieved een verouderde look.

Een is bijna precies de jaar geleden sinds een laatste samenwerking van Feng Chen Wang met Talk. En ter ere truck hun hereniging brengen een twee opnieuw een bezoek aan de 2-in-1 Toss, een gepatchte creatie expire niets minder is lalu Frankenstein-achtig.  converse chuck 70 nederland sale online In de constructie zijn de twee nieuwe kleurstellingen identiek aan een paren ervoor. Stukken truck de Chuck Taylor worden bovenop elkaar aangebracht, waardoor de zool hoger wordt en de achterhiel de dubbellaagse massa krijgt. Entrance middel van kleur hierdoor print verkent Wang de "Reborn from the Rubble"-thema hierdoor maakt het tastbaar achieved twee zeer verschillende stijlen. De eerste spiegelt traditioneel beton en maskeert veel van zijn canvaspanelen inside een leistenen sluier.

Een Chuck Taylor viert ditgene jaar zijn 100-jarig jubileum en Converse Japan heeft hard gewerkt aan een leveren van spannende nieuwe projecten ter ere truck hem. Deze week brengen se een kleurrijke, voor Asia exclusieve versie uit achieved herenkledingontwerper Paul Smith. Talk is dit jaar goed bezig geweest met een Chuck Taylor en voert om de paar weken nieuwe en opwindende projecten uit ter viering truck het honderdjarige jubileum truck de legendarische silhouetten. converse classic chucks goedkoop kopen Merken en individuen zoals Chinatown Market en Joshua Vides hebben hun naam geleend aan verschillende releases, evenals aan de introductie truck een nieuwe lijn truck duurzaam gebouwde Chucks.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

Time to create page: 1.185 seconds
Powered by Kunena Forum