× Welcome to the Marley forum!

Tell us and our members who you are and why you became a member of this site.
We welcome all new members and hope to see you around a lot!

nike air jordan 1 on

10 months 2 weeks ago #11965 by Floormeijs
Kobe tragikus halála óta az aláírott cipők természetesen idővel megnövekedtek. Az új kereslet ellensúlyozására úgy tűnik, hogy 2021 -ben maroknyi kiadás lesz a házigazda. Ez a kiadás fehér, Delete Sol és Club Magenta színsémát ír elő, amely várhatóan pontosan megegyezik az eredetivel, és fehér alapú, lila és arany THREE DIMENSIONAL skála felsővel. Lila Nike sportcipő online cipőket helyeznek az oldalsó burkolatokra, míg az arany fűzők lekötik a cipőt, és inkább a Lakers témáját alkalmazzák a tervezésben. A fehér középtalp és a fehér és sárga gumi külső talp befejezi a visszatérő megjelenést.

Az Air Jordan 1 Middle of the sok vicc „feneke”, számtalan tornacipő-rajongó számára-alkalmi és hozzáértő egyaránt. A több tucat színvilággal, amelyeket látszólag Michael Jordan első cipőjének eredeti tétele inspirált, a középső felső sziluett felkeltette a figyelmet viszonylag hozzáférhető jellege miatt. És bár legújabb szürke, fehér és zöld stílusa nem az Air Michael jordan örökségében gyökerezik, nike air jordan 1 online áruház a tiszta színtiltás (és a Boston ma Celtics megfelelő elrendezése) miatt mindenhol csatlakozik a kívánságlistákhoz. A velúr a retró során a trio legsötétebb árnyalataiban gyönyörködik, míg the profilú swooshes, gallérpanelek és a „Wings” jelvények az oldalsó bokalapon a tituláris tónusban vannak.

Az elmúlt néhány évben Travis Jeff megerősítette befolyását az ifjúsági kultúrára, ahogyan a belső körében szereplők, mint Kanye West. Valószínűleg sem ő, sem a NIKE, Inc. családja nem ismeri este, de utóbbi kétségtelenül kihasználta a La Flame együttműködő lábbeli sikerét, és olyan javaslatokat tett közzé, amelyek megcáfolják a véletlen és the nyilvánvaló „hódolat” határát. Példa: nike air jordan cipo magyarország áruház az újonnan felbukkanó Air flow Jordan 1 Low. The képzetlen szem számára the közelgő pár egyszerűen barna-fehér opció, rózsaszín és fekete árnyalatokkal, de az időzítés nem is lehetne tökéletesebb. Igen, a retro megengedi az ősznek megfelelő színeket, sőt a steppelt belső bélést, de az alkalmazott árnyalatok Scott saját „Mocha” -ját idézik az Air flow Jordan 1-re.

A Wear C által létrehozott Michael jordan Legacy 312 már tele van tisztelettel Michael Jordan és Chicago városa előtt, hun most egy lépéssel tovább halad a tiszteletbeli stílusok mellett, hiszen a nyárra kész Legacy 312 Lower klasszikus „Chicago ”Színvilág. The fehér, nike air jordan legacy 312 olcsó online piros és fekete bőr keveréke, amely 1985 -ben keletkezett az Air flow Jordan 1 -en, megjelenik a felső részen, míg az Air Jordan three inspirációja a hátsó oldalon látható a műanyag sarkú fülnek és az elefántnyomatnak köszönhetően. A középtalp/külső talp mind AJ3-as színű, the feketét és az öregedő vitorlát a szürke színnel ötvözi, hogy eleve régi iskola palettája legyen.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

Time to create page: 0.067 seconds
Powered by Kunena Forum