× Welcome to the Marley forum!

Tell us and our members who you are and why you became a member of this site.
We welcome all new members and hope to see you around a lot!

Koop Nike Air Max 270 React

1 year 3 months ago #12549 by antrens@outlook.com
Veterlussen, treklipjes bij de hiel en details rond de hiel introduceren echter blauw- en roodtinten in de mix, waardoor een patriottisch voorbijgaand ensemble ontstaat. Mooiste Nike Air Max 270 Eerdere iteraties van het new-age Air Max-ontwerp hebben een meer traditionele, op de vlag van de VS geïnspireerde stijl opgeleverd, maar de nieuw opgedoken optie zou niet misstaan ​​op een kijkfeest op de Olympische Zomerspelen in Tokio. Zolen onder de voeten dragen de patriottische kleur trifecta, met zichtbare Air-demping bij de hiel die zich overgeeft aan een gewaagde scharlaken flair.

File Attachment:


Hoewel er dit jaar (tot nu toe) niet veel lawaai is geweest rond de Koop Nike Air Max 270 React , is de lifestyle-propositie nog steeds gemakkelijk te herkennen aan de grote Air-eenheid in de hiel. Misschien zal het lenteseizoen meer van de 270-graden Max Air-eenheid zien, aangezien het Nike-ontwerpteam de uitrol van nieuwe kleurstellingen voor het model hervat - te beginnen met een paar dat een mix van neons gebruikt om een ​​anders grijswaardensilhouet op te fleuren.

Door de dempingseenheid van de Air Max 270 en de voordelen van een React-middenzool te combineren, is de Nike Air Max 270 Online Bestellen op zichzelf al een creatief silhouet. De gelaagde elementen en grafische ontwerplijnen dragen alleen maar bij aan de moderne esthetiek, waardoor er meer mogelijkheden zijn om kleuren in de mix te introduceren. Het aankomende exclusieve paar voor dames vormt een aanvulling op een gedempte "Violet Dust"-basis met levendige felle kleuren.

Decals rond de teen en de nylon-achtige overlay bij de achtervoet introduceren een andere neutrale, namelijk Particle Grey. Nike Air Max 270 Schoenen Onverwacht komt Volt in de mix om neonkleuren toe te voegen aan logo's op de tong en zijkanten, evenals de kenmerkende hoge Air-eenheid. Neons zoals Volt zijn niets nieuws voor de Air Max 270, maar de keuze om gedurfde tinten te combineren met een beige lijkt een vrij nieuw concept te zijn. De zomerse look is compleet met zwarte Swooshes aan de zijkant en een witte tussenzool.

Zilverfolie-achtige overlays zijn ook te vinden aan de zijkanten, boven de tussenzool. Elders beschrijven de twee metallics om de beurt Nike Air Max 270 Heren/Dames logo's op de tong en hiel. Het ontwerp is compleet met zijn kenmerkende, 270 graden zichtbaarheid Air unit die kiest voor een doorschijnende, "kleurloze" look die doet denken aan ijzige zolen die te vinden zijn op een handvol Nike-voorstellen.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

Time to create page: 1.663 seconds
Powered by Kunena Forum