× Welcome to the Marley forum!

Tell us and our members who you are and why you became a member of this site.
We welcome all new members and hope to see you around a lot!

Air Jordan 35 te Koop

1 year 3 months ago #12554 by antrens@outlook.com
Een van de nieuwste gezichten van de Jumpman in hun basketbalreeks, de Air Jordan 35 Heren/Dames , bouwt dit voorjaar snel een behoorlijke catalogus voor zichzelf op door door te gaan met het ontdekken van naderende kleurstellingen. Het silhouet viel op door zijn recente patroon-zware make-over die doet denken aan de Air Jordan 7 en Air Jordan 3, evenals een kleurrijke variatie voor de exclusieve speler van Guo Ailun. weerspiegelt een meer op erfgoed geïnspireerde reeks tinten.

File Attachment:


Alvorens Zion Williamson's Bayou Boys PE of de bout-gestempelde Fragment-samenwerking te laten vallen, geeft Jordan Brand de Air Jordan 35 Schoenen een gewaagde "Infrared 23" -kleurstelling. De opvallende scharlakenrode tint, die eerder te zien was op de Jordan 6, neemt de meest kenmerkende details van het prestatiemodel over. Textiel en synthetische constructie over het ritsloze bovenwerk is bedekt met "Infrared 23", met profielgaaspanelen die hun lichte doorschijnende afwerking behouden.

Air Jordan 35 te Koop Gegoten Eclipse-platen, Jumpman en "NIKE AIR"-branding krijgen ook de karmozijnrode behandeling. Elders onderbreekt "Black" de "in-your-face" -opstelling bij de tong, veters en hiel, net zoals bij de AJ6 in 2014. Zichtbare Zoom Air-demping onder de voorvoet heeft echter een donker getint venster tussen "Infrarood 23" teenboxen en buitenzolen met visgraatpatroon.

Hoewel veel van de basketbalsilhouetten voor Nike en Jumpman's 2020 All-Star Weekend-opstelling zijn ontworpen door middel van kleuraanpassingen, is de Air Jordan 35 Verkoop het zwarte schaap van het stel, omdat hij in plaats daarvan kiest voor een remix in constructief formaat. Gisteren terug in de schijnwerpers gekatapulteerd dankzij de potentiële Fragment Design-samenwerking geplaagd door de enige echte Hiroshi Fujiwara, wordt het basketbalmodel nu opnieuw gestructureerd met elementen van luxe sentiment.

Kopen Air Jordan 35 De veters zijn nu verborgen door een lijkwade met gewatteerde leren materialen vergelijkbaar met die van de Air Jordan 20-23s, naast een ritssluiting die begint bij de voorvoet en eindigt net voor de enkelkragen. Het kleurenverhaal behoudt in wezen dezelfde kenmerken van de oorspronkelijke "Red Orbit"-make-over, maar brengt subtiele wijzigingen aan in de plaatsing, aangezien de Eclipse-plaat nu rood is geverfd met een meer glanzende afwerking.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

Time to create page: 0.169 seconds
Powered by Kunena Forum