× Welcome to the Marley forum!

Tell us and our members who you are and why you became a member of this site.
We welcome all new members and hope to see you around a lot!

adidas nite jogger heren sale

2 months 1 week ago #31876 by felixmhansen
"""The Three Stripes breidt hun lifestyle-categorie uit met deze geheel nieuwe lichtgrijze en blauwe colorway van de adidas temper run trainers Ze zijn onlangs in een luxere uitvoering geleverd als exclusief voor SNS en brengen de zaken hier naar een hoger niveau door de lifestyle-runner uit te rusten met tinten en accenten die eenvoudiger zijn voor het oog. Met een retro-vorm en esthetiek die bij het merk blijft. met de hedendaagse ""vader""-straatstijl, is het lage silhouet geconstrueerd met abstracte overlays van mesh en suède met tinten van lichtgrijs, mokkabruin en hemelsblauw door het hele bovenwerk.
Hoewel gekleed in de iconische 'Footwear White'- en 'Core Black'-opstelling van de Superstar, behoudt de low-top adidas rivalry low dames een aantal van zijn kenmerkende details intact. Versterkte teenuiteinden en hielcups zijn gemaakt van glad leer, hoewel de eerste een vergeelde, shell-toe-achtige vorm heeft. Branding over de middenvoet, tong en achterkant zien af ​​van de flair van de jaren 80 in ruil voor de meest flagrante knipoog naar de 50-jarige muze van dit paar. Tussenzolen en buitenzolen, hoewel ze ook een vintage behandeling hebben gekregen, verwijzen naar het basketbalerfgoed van Rivalry, omdat ze hun beproefde gereedschappen en draaipunten behouden.
Initial D, een van de belangrijkste en meest opvallende racemanga's tot nu toe, is ongetwijfeld verantwoordelijk voor het inspireren van een hele generatie autoliefhebbers. En onder de vele fans van de serie is er een gedeelde liefde voor de Trueno AE86, de cultklassieker MC Takumi Fujiwara die gedurende de 18-jarige publicatie wordt aangedreven. Hier komt de auto, dankzij de inzet van zowel BAIT als adidas, tot leven bovenop het adidas nizza platform zwart .
Uitgerust voor de koudere maanden die voor ons liggen, is deze nieuwe versie van de adidas nite jogger heren sale uitgerust met een nieuwe CORDURA ballistische stof op het bovenwerk maakt het waterafstotend. Dit paar is bedekt met zwart aan de bovenkant, samen met lichtgrijze details op de eyestay-overlay, groene en oranje details op de enkel, binnenvoering en tongbranding, reflecterende accenten en een witte Boost-middenzool.
File Attachment:
"""

Please Log in or Create an account to join the conversation.

Time to create page: 0.061 seconds
Powered by Kunena Forum