× Welcome to the Marley forum!

Tell us and our members who you are and why you became a member of this site.
We welcome all new members and hope to see you around a lot!

Adidas Stan Smith Goedkoop

2 months 1 week ago #32055 by Virginia333
Adidas Stan Smith Goedkoop
File Attachment:

Pharrell Williams en adidas Originals zijn weer uit het snoeplab tevoorschijn gekomen met een frisse swag van sneaks en gear om het jaar af te sluiten. Felle kleuren staan ​​weer centraal, net als de vorige levering, maar in plaats van blokkleurige fluorverbindingen toont Pharrell deze keer affiniteit voor polka dots, zowel groot als klein. Een stel Adidas Stan Smith Heren en trainingsjacks zijn allemaal bezaaid met cirkels die contrasteren met levendige basiskleuren.
De revival van de Adidas Stan Smith Dames dit jaar leidde tot een reeks geweldige colabs in 2014, maar we hadden nooit gedacht dat deze samenwerking in de maak was! Nu het echt gebeurt, lijkt het zo'n no brainer voor Stan Smith van American Dad om zijn eigen Adidas Stan Smith Verkoop uit te brengen in een beweging van cross-branding genie. De schoen blijft bij het origineel; met het klassieke gladde nerfleer bovenop de eenvoudige witte rubberen zool, maar updates op het tonglogo en de inlegzolen met het populaire stripfiguur completeren de tong-in-wang colab.
Opening Ceremony brengt ons het derde hoofdstuk van hun kijk op het klassieke Adidas Stan Smith Goedkoop , en het heeft een recht, trippy, bijna driedimensionaal ruitpatroon met handen die door de schoen reiken. Een gebroken witte rubberen zool vormt een mooi contrast met het waanzinnige bovenwerk en grijze premium volnerfleer details op de hiel en het tonglipje met het Opening Ceremony-merk is een leuke touch.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

Time to create page: 0.175 seconds
Powered by Kunena Forum