× Welcome to the Marley forum!

Tell us and our members who you are and why you became a member of this site.
We welcome all new members and hope to see you around a lot!

Nike Air Max 1 Olcsón Online

1 month 2 weeks ago #34160 by Keeton350
Nike Air Max 1 Olcsón Online
File Attachment:

Az elmúlt néhány hónapban a kiszivárogtatások és a látszólag véletlenszerű bolti kiadások miatt a DENHAM és a Nike kezdetű együttműködése végre megkapta a hivatalos megjelenési dátumát. A 
legjobb Nike Air Max 1 Rendeljen Online klasszikusok hármasa, a partnerség hatékonyan körbejárja az Nike Air Max 1 nők , Air Max 90-et és az Air Max 95-öt a farmergyártó jellegzetes farmer-dizájnnyelvén – mindegyiket saját egyedi motívumokkal alakították ki.
A „Dark Teal Green” és a „Martian Sunrise” színvilágot követően az Nike Air Max 1 férfiak egy sokoldalú „Obszidián” sémába öltözik. A sötétkék tónus megtalálható a teljes sárvédő fényezésében, ami részben a prémium beszerzésnek köszönhető. Még tovább használatos a Swoosh, a szemfényvesztés és a márkajelzés mentén, kiemelve a sziluett OG névsorához hasonlóan fehér és szürke árnyalatú alapot.
Nike Air Max 1 Olcsón Online az „Anniversary” sorozathoz kapcsolódó sikeres, két darabból álló zuhanását követően készen áll arra, hogy meglovagolja megnövekedett lendületének hullámát, augusztus hónapot egy újabb ünnepi alakítással indítva. Az idei SNKRS-nap tiszteletére, amely augusztus 8-ra esik, a Swoosh csapata a klasszikus Sportswear sziluettet két új variációvá alakítja, melyeket éppen a mindannyian megismert és őszintén utálunk, tekintettel a végtelen mennyiségű L-re. vállaltuk – az SNKRS alkalmazást.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

Time to create page: 1.105 seconds
Powered by Kunena Forum