Gode Priser på Adidas ZX

5 months 1 week ago #27105 by biancojn@outlook.com
Propositionen som inte kom från Nite Jogger, som först lanserades i augusti, hade ursprungligen planerats att lanseras i november. Køb Adidas ZX De flesta nordamerikanska återförsäljare har sedan dess tagit bort den BOOST-dämpade gemensamma ansträngningen från sina släppdatumssidor, men flera utposter utomlands har för närvarande fyra färgställningar av siluetten planerade att lanseras antingen den 5:e eller 6:e ​​december.

File Attachment:


Sedan Adidas ZX Udsalg först anlände till scenen i början av augusti har den upptäckts i många olika färger; de flesta har fallit under det tyska varumärkets in-line-familj, medan andra har varit samarbetsprojekt med Star Wars och populära Twitch-streamern Ninja. Framöver har den moderna siluetten planer på att invadera marknaden med fler erbjudanden snart, ett är denna kommande iteration som förenar neutrala toner med gradientdekor.

Efter att ha debuterat i slutet av 80-talet som en pålitlig löparsiluett, har Gode Priser på Adidas ZX , på senare tid, utvecklats till att bli mer hemma inom livsstilssektorn. Skon är fortfarande omhuldad av nitiska löpare, tillsammans med en flock yngre fans nu, och håller fast vid sin gamla skolans kvalitet med en hög av arvsdesign-stickor placerade överallt. Mesh och nubuck flätas samman över ovandelen i en distinkt retro-återgivning medan djärvt märke på plösen, sidoväggen och hälen ger den signaturen adi'-estetik som vi alla känner och älskar.

Denna Kæmpe udvalg af Adidas kanaliserar ökenloppet med en övervägande dammig Ash Pearl-färg. Släta läderöverdelar kompletteras med Active Orange Three Stripes, medan en gul flik på sidoväggen har lagts till för att länka samman varje exklusivt från kapseln. Inuti ser du en vektorillustration som symboliserar sevärdheterna under maratonloppet. Den här illustrationen finns också på den skräddarsydda skokartongen som skickas ut med varje beställning.

Medan adidas Ultra Boost har fått mycket uppmärksamhet under de senaste åren, har märkets ZX-linje inte riktigt matchat publiciteten. Adidas ZX Kvinder/Mænd Men nya samarbeten har sakta fört kollektionen i rampljuset, vilket har fått Three Stripes att släppa nya erbjudanden av sina ZX stöttepelare och nyare varianter. Ett exempel är den kommande ZX 2K Boost täckt av metallic och rött.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

Time to create page: 0.176 seconds
Powered by Kunena Forum