× This is the optional category header for the Suggestion Box.

Nike Dunk Low Goedkoop

10 months 2 weeks ago #23346 by Owens262
Nike Dunk Low Goedkoop
File Attachment:

Met de collage-achtige Nike Dunk Low Dames "City Market" en AMBUSH's overdreven Nike Dunk Low Sale , bevat de line-up van Dunks dit jaar een assortiment eclectische stijlen die het gebruikelijke tweekleurige silhouet uit 1985 naar een hoger niveau tillen. Morgen laat de Swoosh de iteraties "Zebra" en "Cheetah" vallen, die lijken af ​​te wijken van wat we zouden verwachten van Dunks met dierenthema. Ondanks het gewaagde karakter van deze patronen en de neiging van het model om wild te worden met zijn creaties, zijn deze twee nieuwe releases nogal tam en toch ongelooflijk strak.
Het safari-avontuur van de Nike Dunk Low Heren begint met een gladde leren basis in zwart voor het 'Zebra'-paar en beige voor de katachtige stijl. Beide paren hebben suède-achtige overlays in hun respectievelijke dierenpatronen, maar de print is vrij gedempt en behoudt een monochroom kleurenschema in verhouding tot het bovenwerk. De tonale esthetiek wordt verder omarmd door de lichtgrijze en donkerbruine lederen profiel Swooshes en hiellip van respectievelijk de "Zebra" en "Cheetah" iteraties. Witte tussenzolen met de eerder genoemde tinten onder de voeten ronden de subtiele, op dieren geïnspireerde ontwerpen af.
Net als andere voorstellen onder de NIKE, Inc.-paraplu die zich overgeeft aan dezelfde titulaire toon, heeft de aankomende sneaker een "witte" gladde leren basis waardoor de lichtblauwe tint in de schijnwerpers kan staan. Overlays rond de voorvoet, langs de tong en over de hiel geven de op erfgoed geïnspireerde kleur, die eerder verscheen op de Nike Dunk Low Goedkoop . Profiel-swooshes en branding op de tong volgen, terwijl tongen en "nike"-tekst op de hiel de tussenzool volgen in een "kleurloze" opstelling. Ten slotte maken de Air Jordan 1 Low-identieke buitenzolen de 'University Blue'-look compleet.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

Time to create page: 1.930 seconds
Powered by Kunena Forum