× This is the optional category header for the Suggestion Box.

Adidas Yung-1 Sale

10 months 2 weeks ago #23356 by Owens262
Adidas Yung-1 Sale was created by Owens262
Adidas Yung-1 Sale
File Attachment:

Na een geweldige start, zal de Adidas Yung-1 Dames in de herfst debuteren in nieuwe kleurstellingen. Een van de komende drops is de 'Sesam'-editie. Bij nader inzien hebben ze een combinatie van sesam, grijs en wit. Adidas Yung-1 Goedkoop met grijstinten over het bovenwerk, terwijl marineblauw landt op de teen, middenvoet en tong. Andere details zijn onder meer White on the Three Stripes-branding en tussenzool, terwijl een zwarte buitenzool de look afmaakt.
De Adidas Yung-1 Heren is stevig versterkt door zijn positie onder de meest populaire lifestyle-sneakers van het Trefoil-merk en staat klaar voor een groot jaar in 2019. De felle kleurenschema's werken perfect samen met de zwaar gelaagde retrostijl en de nieuwste release om in die klassieker te passen. maar toch modern designethos is deze nieuwe "Legend Ivy" make-up. Met een grimmig staalgrijs als basis, komen de belangrijkste accenten van deze Yung 1 via de koninklijke paarse panelen en neongele hits op de Three Stripe-graphic en tong.
Als je dichterbij kijkt, wordt deze Adidas Yung-1 Sale gemarkeerd met verschillende grijstinten over het bovenwerk, terwijl zowel suède als mesh wordt gebruikt. Daarnaast hebben we lichtblauw suède op de overlays op de hiel, teen en tong. Hierna hebben we een donkerdere tint blauw op de panelen en tong. Andere details zijn onder meer End-branding op de tong en Cream Three Stripes-branding.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

Time to create page: 0.158 seconds
Powered by Kunena Forum