× Welcome to the Marley forum!

Tell us and our members who you are and why you became a member of this site.
We welcome all new members and hope to see you around a lot!

Adidas Yeezy Boost 500 Goedkoop

9 months 1 week ago #26084 by Flores282
Adidas Yeezy Boost 500 Goedkoop
File Attachment:

De dikke schoenentrend verliest deze zomer geen gewicht en Kanye's aanbod in die categorie, de Adidas Yeezy Boost 500 Dames , is klaar om in zijn derde en misschien wel meest begeerde colorway te vallen. De "Utility Black" biedt voor het eerst sinds de Yeezy Boost 750 van twee winters geleden de monotone volledig zwarte look, hoewel de schaduw meer donkergrijs is dan een echte zwarte tint.
Er is bevestigd dat er aanstaande zaterdag 7 juli een nieuwe adidas Yeezy-release zal verschijnen, aangezien de derde algemene colorway van het Adidas Yeezy Boost 500 Heren wereldwijd bij geselecteerde retailers zal verschijnen. Naast de officiële merkafbeeldingen van de schoenen, heeft adidas een officiële winkellijst vrijgegeven die je moet vertellen waar je de schoenen in de winkel of online kunt kopen. Naast de officiële adidas Yeezy-winkellijst, hebben we een lijst verzameld met gemakkelijke loterijen en FCFS-releases die je zouden moeten helpen de Adidas Yeezy Boost 500 Nederland "Utility Black" te beveiligen.
 
Om het verduisterde paar van afgelopen zomer op te volgen, zal de Adidas Yeezy Boost 500 Goedkoop de volgende iteratie van het silhouet zijn, en deze komt deze maand uit. Met een schone neutrale tint over het bovenwerk van gemengd materiaal gemaakt van mesh, leer en suède overlays, wordt de dikke en gelaagde stijl aangevuld met een bijpassende adipreen rubberen zool die is ontworpen met verschillende patronen die doorloopt op de buitenzool.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

Time to create page: 1.781 seconds
Powered by Kunena Forum