× Welcome to the Marley forum!

Tell us and our members who you are and why you became a member of this site.
We welcome all new members and hope to see you around a lot!

Adidas Stan Smith Goedkoop

1 month 2 weeks ago #34170 by Keeton350
Adidas Stan Smith Goedkoop
File Attachment:

De Adidas Stan Smith Dames is al een van de meest stijlvolle casual sneakers ooit en wordt dit voorjaar nog stijlvoller met een nieuwe gedeconstrueerde versie. Het iconische silhouet blijft zoals je het kent, maar de materialen worden gestript tot premium leer in wit of zwart naar keuze met gelaserde logo's op de tong en hiel.
Een weinig bekend en nu zelden gezien detail van enkele vintage versies van de Adidas Stan Smith Heren wordt teruggebracht met deze nieuwste release van de iconische tennissneaker. Eén blik en je kunt waarschijnlijk raden wat het is: de toegevoegde naam " Adidas Stan Smith Goedkoop " in bladgoud op de zijkant van elke schoen. De constructie van deze nieuwe versie komt ook overeen met de vintage-paren, met een dunnere tong en premium leer, waardoor de schoen er veel meer uitziet als in de jaren 80.
Voor filmliefhebbers die ook dol zijn op sneakers, is Extra Butter de one-stop-shop. De samenwerkingen van de winkel zijn allemaal gebaseerd op films en hun meest recente uitstapje met adidas, de 'Vanguard'-collectie, duikt in twee Wes Anderson-klassiekers die culthits zijn geworden ondanks het niet bereiken van 'blockbuster'-nummers. Het tweede en laatste deel van de Vanguard-collectie bevat de Adidas Stan Smith Kopen "Wunderkind" en Rod Laver "The Scholar", geïnspireerd door gedenkwaardige personages van The Royal Tenenbaums.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

Time to create page: 2.570 seconds
Powered by Kunena Forum