Reebok Revenge Lage Prijs

10 months 2 weeks ago #23419 by quague@msgden.com
Het doel van Bodega was om iets unieks te creëren dat nog steeds wordt geïnspireerd door het rijke erfgoed en de rijke traditie van het model. Reebok Daytona Heren/Dames Wat dit betekent - althans in het geval van de Club C 85 - is iets heel ingetogen, bijna helemaal bedekt met de gebruikelijke witte afwerking van de tennisschoen. Maar elders vormen accenten van diepbruin een aanvulling op een ruw vergeelde zool, die zowel de badstof voering van de kleding, de suède tong als de gladde leren overlays van de kraag raakt.

File Attachment:


Belettering op de veterlussen en de Reebok-logo's op de zijkanten hebben kleuren die zijn geïnspireerd op internationale basketbalspellen. Reebok Revenge Schoenen Deze tinten worden verder toegepast op het basketbalsymbool op de gombruine rubberen buitenzool, die doorloopt tot aan de hiel. Het thema van de wereldwijde competitie gaat verder met rode biezen op de tong en een marineblauw suède hiellipje dat mogelijk verwijst naar de Olympische Spelen. Een geborduurd Reebok-logo in goud en met sterren bezaaide glorie op de hiel maken het ontwerp af - een showcase van de geest van één team onder het net.

De Pump Vintage en Vintage Runner zorgen voor meer casual sneakers, met een gigantisch Emporio Armani-logo op het middenpaneel van deze casual tennisschoenen. Goedkope Reebok Daytona Door conservatief te blijven in de kleurstelling, zorgen het tonale wit, crème en zwart voor die authentieke jurklook in plaats van te nieuw of te laag te worden. Een opmerkelijk project, deze collectie staat voor dat wat zowel modern als tijdloos is in de mode-ideologie.

Reebok werkt samen met rapper Fabolous om een ​​Classic Remix Footwear Collection te creëren die exclusief verkrijgbaar zal zijn bij Foot Locker. Reebok Revenge Lage Prijs Fabolous zal ook optreden in vijf verschillende steden als onderdeel van de Classic Remix Concert Series van Cornerstone Promotions en Foot Locker. De eerste honderd fans in elk van de vijf steden krijgen een paar kaartjes voor elk paar Reebok x Fabolous Classic Remix-sneakers. De Reebok x Fabolous Classic Remix Footwear Collection bestaat uit vier verschillende Reebok Classic-modellen, waaronder de SL 7010, Workout Hi, Tejara en de Classic Leather, allemaal opnieuw gemengd met frisse en moderne materialen en kleuren.

De toepassing van dat rood, koninklijk en goud trekt een duidelijk verband met de Philly on-court threads, en zou mogelijk een directe knipoog kunnen zijn naar het epische cursieve tijdperk van truien dat begon in het seizoen 1997-98. Reebok Daytona Online Kopen In feite is die trui misschien wel een van de meest iconische van de jaren negentig, omdat de stijlvolle look perfect paste bij het groeiende sterrendom van Iverson.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

Time to create page: 3.702 seconds
Powered by Kunena Forum