Adidas Superstar Träningsskor

10 months 2 weeks ago #23423 by quague@msgden.com
Med åren har Dam/Herr Adidas Superstar bara blivit mer excentrisk. Både i händerna på Kerwin Frost och Melting Sadness har skon blivit en duk för mycket mer än färgschemat Core White och Core Black. Till och med Three Stripes själva börjar notera när de inleder den förbryllande Superstar-plattformen. Den överlägset högsta skon någonsin har varit, modellen låter lämpligtvis dess verktyg tala.

File Attachment:


Superstar-texten på sidosidan är också fri från guldfoliering, fastnar på svart som teckenfärg. Dessutom har de typiskt svarta sidränderna också lagts ner för vanliga vita. Adidas Superstar Träningsskor Men den mest framträdande egenskapen hos båda siluetterna är stänkskyddet i mocka som varje par har. Dessa överlägg sveper runt hela modellen, stannar vid skaltån och fångas upp av sidoränderna

Ännu ett Marimekko x adidas-kollab är nu på gång. Den här gången länkar båda parter till den ikoniska Adidas Superstar Lägsta Priset . Liksom tidigare Marimekko x adidas-kollektioner har detta samarbete fokuserat på att göra tryck och lägga till mönster till den klassiska siluetten, den enda skillnaden är att använda mönstret i ett mycket mer subtilt mönster.

Marimekko x adidas WMNS Superstar kommer klädd i en övervägande vit ovandel som kontrasteras av Marimekkos svarta och krämfärgade vallmotryck på hälfliken och Three Stripes-märket. Adidas Superstar Billigt Online Andra detaljer kommer från Gold Metallic på det dubbla märket på plösen och "Superstar"-texten över den laterala sidan.

När det kommer till Köp Adidas Superstar Online känns det som att vi har sett allt – men inte alls. Trots den otroliga mängden uppfinningsrika arrangemang som redan hade dykt upp, fortsätter 1969-klassikern på något sätt att kunna testa sin kreativitet med nya släpp. För två kommande designs använder Three Stripes djärva, mocka-stänkskärmar för att förstärka en annars enkel kropp. Båda alternativen består av släta vita läderbaser och svarta hälflikar, i linje med Superstars stilkonventioner.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

Time to create page: 0.354 seconds
Powered by Kunena Forum