Shoppa på Nike Air Force 1 Low

10 months 1 week ago #23425 by quague@msgden.com
Nikes satsning på miljömedvetna skor har resulterat i en lång och ständigt växande lista med stilar som inkluderar varumärkets hållbara materialinnovationer. Nike Air Force 1 Low Skor Till listan finns ytterligare en Air Force 1 som ser djärva accenter och Grind-gummi - ett material som består av återvunnen plast och andra föremål. Paret dyker upp precis efter att en svart och voltfärgning på en liknande Nike AF1 hade avslöjats.

File Attachment:


Det ryktas att släppas i juli 2021, läderversionen av Herr/Dam Nike Air Force 1 Low kommer att släppas i sin fjärde övergripande färgsättning – denna University Gold-utgåva som sägs sammanfalla med en kommande utställning av Virgil Abloh på ICA Boston. Det är extremt troligt att en utlottning i lotteristil kommer att användas för att lansera sneakern eftersom efterfrågan är extremt hög.

Den ser en bas i vit sten i läder som är blockerad av sido Swooshes i en livfull röd. Nike Air Force 1 Low Rea Denna ljusa röd-orange appliceras också på märket på tungetiketten och AIR-logotypen och -randen på mellansulan. Dessutom används lätta slag av crimson i det abstrakta gråvita mönstret som täcker insidan. När det gäller förekomsten av Grind-gummi tar det spräckliga materialet in på både hälfliken och yttersulan för att fullborda den hållbara stilen.

Men även om det ovannämnda kan identifiera sig med den nya generationen, föredrar Shoppa på Nike Air Force 1 Low här tydligen PS2 och dess bibliotek av klassiker. Svarta tumlade läder klär basen nästan i sin helhet och lägger till textur mot stickningen av den indragna Swoosh. Vita mellansulor kontrasterar kraftigt under, medan blått dyker upp på framfoten och vampens miniruta samt plös- och häldragningen.

Trots ett övervägande dämpat arrangemang över dess tumlade läderöverdel och gummisula, har den kommande Köp Nike Air Force 1 Low en handfull livfulla blå accenter. Broderade miniatyrswooshes på framfoten i sidled fungerar tillsammans med varumärket på tungetiketten och häldragningsfliken för att förhindra att Nike Sportswear-förslaget blir tonalt. Profilswooshes har en icke-traditionell, utskuren konstruktion, som officiella bilder visar har en reflekterande finish; paneler vid hälen följer efter.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

Time to create page: 0.519 seconds
Powered by Kunena Forum