Nieuwe collectie Nike Basketball

2 months 1 week ago #35241 by biancojn@outlook.com
Langs de buitenkant zijn "KD"-borduurmotieven gecombineerd met basketballen die zijn gespietst door Cupido's pijl, die beide overeenkomen met het heldere rood van de aangrenzende Swooshes. Nike Basketball Heren/Dames Deze kleur fungeert ook als achtergrond voor de afbeeldingen van de binnenzool, die de eerder genoemde god van het verlangen bevatten, evenals een bord met hartaccenten. Wat de rest van de constructie betreft, zijn het bovenwerk, de tong, de hiel en dergelijke afgewerkt in violet, terwijl lichtere blauwe patronen en emblemen zich bovenop kleden.

File Attachment:


Is deze aanstaande Nieuwe collectie Nike Basketball een subtiele opgraving naar de cross-town New York Knicks? Kyrie Irving's ambtstermijn in de Big Apple was inconsistent vanwege blessures en zijn persoonlijke keuze om de COVID-19-vaccinatie niet te ontvangen, en Knicks-fans moeten nog een kans voorbij laten gaan als het gaat om het werpen van schaduw op de Brooklyn-ster. in feite is het blauw en oranje slechts een basis, aangezien een levendig en kleurrijk tie-dye-patroon niet alleen de tong, maar ook het hielgedeelte van het ontwerp siert. De keuze voor blauw en oranje als primaire basis lijkt een beetje willekeurig, aangezien Nike een heel andere weg had kunnen inslaan, maar we dwalen af.

Nike Basketball Bestel Online Textielconstructie aan het puntje van de teen, evenals de elastische banden die zich over de tong uitstrekken, genieten van een contrasterend lichtblauw dat flirt met het immer populaire "University Blue" dat NIKE, Inc. heeft geholpen om een ​​nieuw publiek te bereiken in de afgelopen vijf jaar. De bovenkanten van de tongen, profielbranding en bijbehorende accenten wijken drastisch af in een "Iron Grey"-kleur die helpt om een ​​rokerige esthetiek door de hele buitenzool na te bootsen.

Nike Basketball Bestellen Nu de professionele basketbalcarrière van King James zijn eindfase begint in te gaan, zijn de Los Angeles Laker en zijn Swoosh-familie echter de archieven ingegaan om fans te trakteren op de eerste releases van enkele van de meest exclusieve stijlen in de Nike LeBron-catalogus . De "LeBronold Palmer" LeBron 9 Low is het volgende aanbod in dit initiatief, dat al enkele sneakerliefhebbers ertoe heeft gebracht zomerplannen te maken. Alles, van de "White Lime/Bright Mango/New Green" colorway tot de met drank gestempelde inlegzooltjes, verschijnt op de schoen, 10 jaar na zijn debuut.

Deze Rattan en Dark Iris geven ons hints van atmos Air Max 1-samenwerkingen uit het verleden - die beide eerder op Nike Basketball Online Kopen schoenen zijn verschenen. Bij de teen zit een luipaardprint op het suède, terwijl de hak is voorzien van de zwart-witte strepen van de zebra. Daartussenin in een geelbruine buitenkooi, terwijl die vaalpaarse tint het interieur overspoelt.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

Time to create page: 0.564 seconds
Powered by Kunena Forum